“DÜNYANIN ENERJİSİNİ BEN KORUYORUM”

İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin duyarlı öğrencileri, EnerjiSA tarafından düzenlenen “Dünyanın Enerjisini Ben Koruyorum” Kısa Öykü Yarışması’nda “En İyi 10 Öykü” arasında 3 derece kazandı.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji olarak dünyamızın sürdürülebilirliği için herkesin sorumluluk alması gerektiğine inanıyor ve öğrencilerimizi bu bilinçle yetiştiriyoruz. Her yıl çevre için ulusal ve yerel yüzlerce sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren öğrencilerimiz, 2010 yılında “Dünyanın Enerjisini Ben Koruyorum” sloganıyla EnerjiSA tarafından başlatılan ve enerji verimliliğine dikkat çeken öykü yarışmasında 3 dereceyle ilk 10’da yer aldı. Türkiye çapında 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katılım gösterdiği yarışmada Tuzla Kampüsümüzden Nehir Aylis Sarhan "Battigolar” adlı öyküsüyle, Trabzon Kampüsümüzden Deniz Elvin Şahin “Dünyanın Enerjisini Ben Koruyorum” adlı öyküsüyle ve Bodrum Kampüsümüzden Mina Akal “Yeşil Kahramanlar” adlı öyküsüyle “En İyi 10 Öykü” arasına girdi.

Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yüreklendiren öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.