“KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA BAŞARILI DİZİ VE SİNEMA OYUNCUSU MURAT AYGEN’I AĞIRLADIK!

Büyükçekmece kampüsü Öğrenci Meclisi kampüslerinde başarılı dizi ve sinema oyuncusu Murat Aygen’i ağırlayarak sanat dünyasının başarılı ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

ETİKETLER : murat aygen , kampüste sanat , t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , sanat günleri , lisede sanat etkinlikleri

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro Oyunculuğu ve Opera Yüksek Lisansı bölümlerinde eğitim almış başarılı sanatçı Murat Aygen, Doğa Koleji Büyükçekmece kampüsü öğrencilerimiz ile buluşarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Başarılı oyuncu öğrencilerimizin dizi sektörüne yönelik sorularını cevapladı. Kariyer sürecinde İstanbul Üniversitesi Opera ve Müzikal bölümünde Şan Öğretim Üyeliği yapmış olan başarılı sanatçı öğrencilerimizin bu alana yönelik sorularını da keyifle cevapladı. Birçok dizi ve filmde rol almış usta oyuncu öğrencilerimizin isteği üzerine onları kırmayarak şarkı söyleyerek öğrencilerimize veda etti. Kendisine katılımı için teşekkür ediyoruz.