“MOBILE DAYS” BAŞLIYOR!

Ankara Doğa Okulları'nın da desteklediği "Uluslararası Mobile Days Konferansı", teknoloji tutkunlarını etkilemeye geliyor.

ETİKETLER : Mobile days , konferans , teknoloji , mobil

Mobil teknolojiler Türkiye’nin ve dünyanın gündeminde ön sıralarda yer almaya devam ediyor. İş dünyasının, akademinin ve medyanın mobil teknolojilere verdiği önem giderek artıyor.

19 - 20 Şubat 2016 tarihlerinde, Bilkent Üniversitesi'nin ev sahipliği yapacağı "Uluslararası Mobile Days Konferansı - Mobil Günler" mühendisleri, işadamlarını, öğrencileri ve mobil teknoloji meraklılarını bir araya getirecek. Ankara Doğa Okulları' nın desteklediği konferansta, Project Tango, Apple Watch, Swift, RubyMotion, Virtual Reality, Android, İOS ve 3D Printers konuşulacak.

Mobile Days - Mobil Günler,  en yeni mobil teknolojiler ve mobil yazılım geliştirme üzerine konuşmak için profesyonelleri meraklıları ile bir araya getiren önemli platformlar arasında yer alıyor. Bu yıl büyük bir organizasyon ile yapılacak olan Uluslararası Mobile Days Konferansı’nda Türkiye’den ve dünyadan mobil teknoloji alanında öne çıkan isimler yer alacak. Ankara Doğa Okulları' nın da dekteklediği konferansta teknoloji tutkunları teknoloji ve yazılım dünyasından uluslararası profesyoneller ve iş adamları ile buluşacaktır.

İki gün sürecek Mobil Günler kapsamında bir araya gelecek olan dünya çapındaki isimlerden bazıları; Andreu Ibanez - GDG Spain, Alexey Demedetskiy - İOS Developer,  Burak Yiğit Kaya – Disqus,  Markiyan Matsekh – ELEKS, Mark Villacampa – RubyMotion, Semih Energin – Microsoft, Emre Or - Arvento.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.