“SESSİZLİĞİME KULAK VER” PROJESİ KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ!

Siemens çözüm ortaklığı ile gerçekleştirilen “Sessizliğime Kulak Ver” proje kapanış töreninde Siemens İşitme Cihazları CEO’su Oğuzhan Demirhan ağırlandı.

ETİKETLER : sessizliğime kulak ver , sosyal sorumluluk , proje , öğrenci meclisleri , destek , işitme engelliler

Doğa Okulları Ortaokul Öğrenci Meclisleri, gerçekleştirdikleri “Sessizliğime Kulak Ver” projesi kapsamında Rotary İşitme Engelliler Okulu Öğrencilerini cihazlandırarak onlara yardım etmenin mutluluğunu yaşadılar. Öğrenciler, Proje çözüm ortağı Siemens İşitme Cihazları CEO’su Oğuzhan Demirhan ve Rotary İşitme Engelliler Okul Müdürü Adnan Etçi ile birlikte cihazlandırma yapılan küçük kardeşlerini de okullarında ağırlamanın mutluluğunu yaşadılar.