“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” ADAYLARI MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI!

Doğa Kolejinin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “liderlik akademisi” yapılanması bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen yoğun mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , liderlik akademisi , sosyal sorumluluk

2019- 2020 eğitim dönemi t-MBA liderlik akademisinde yer almak isteyen adaylar hazırladıkları seçim vaatleri ve projelerini mülakat komitesi ile paylaştı. t-MBA derslerinde öğrendikleri teorik bilgileri, liderlik akademisinde yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı elde edecek aday öğrenciler okul yönetimi ve t-MBA öğretmenlerinin yer aldığı mülakat komitesine kendilerini aday göstermeleri için kıyasıya mücadele verdiler. Hazırladıkları sunum dosyaları, propaganda sürecinde kullanacakları seçim slogan ve vaatlerini heyecan içerisinde anlatarak komiteyi ikna etmeye çalıştılar.

Öğrencilerimiz yaşadıkları yüz yüze mülakat sürecinde kendini doğru ifade etme, beden dilini doğru kullanma ve özgün düşünerek fark yaratmanın önemini bir kez daha anladı. Belirledikleri seçim vaatleri ile yaratıcılıklarını geliştiren öğrencilerimiz güven duygusu inşa etmeyi deneyimleyerek öğrendi. Türkiye geneli tüm kampüslerimizde mülakat komitesinin aday gösterdiği öğrencilerimiz şimdi propaganda sürecine hazırlanıyor. Sıra seçim vaatlerini öğrenci arkadaşları ile paylaşarak onların oyunu kazanabilmekte. Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.