OKULUMUZ

Doğa Kolejinin ayrıcalıklı eğitimi 2018-2019 eğitim döneminde Eskişehir'de öğrencileriyle buluştu! Doğa Koleji Eskişehir Kampüsü; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve fen ve teknoloji lisesiyle Eskişehir'in eğitim vizyonunu değiştiriyor. Toplam 900 öğrenci kapasitesine sahip kampüste konferans salonu, iki tane kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, ekoloji dersliği, satranç dersliği, dil dersliği, fen bilgisi laboratuvarı, teknoloji tasarım dersliği, müzik dersliği, bilişim teknoloji ve yazılım dersliği, görsel sanatlar dersliği, kütüphane, 352 kişi kapasiteli konferans salonu bulunuyor.

Eskişehir kampüsünde yer alan Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Fen ve Teknoloji Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlayacaklar. Öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip olacaklar ve üniversite eğitimlerini yurtdışında sürdürebilecekler.

Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerine, ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim imkanı sunuyor. Müfredatı özenle hazırlanan fen ve teknoloji liselerinde ileri derece robotik ve kodlama, temel mühendislik, elektrik-elektronik, genetik dersleri sunduğu ayrıcalıklardan bazıları... İnovatif bir eğitimi benimseyen Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde Anadolu lisesi ve Doğa Kolejinin lise MBA programı olan t-MBA müfredatı da devam edecek.