Cumhuriyet - İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Öğrencilerinden Ata'ya ziyaret

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji yönetimi, öğrencileri ve öğretmenleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret etti. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji'nin Türkiye geneli tüm kampüslerinden 5 bini aşkın öğrenci, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası'nda Anıtkabir'e gitti. Anıtkabir ziyaretine İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Serhat Özeren, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Düzgün, yöneticiler ve öğretmenler de katıldı. Anıtkabir'i ziyaret ederek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e saygı, minnet ve özlemlerini bir kez daha vurgulayan öğrenciler, Anıtkabir'de olmaktan büyük heyecan duyduklarını belirterek, "Ata'mızın izindeyiz" ifadesini kullandı.