Hürriyet- Öğrencilerimizi Destekleyen Programlar Oluşturuyoruz

Doğa Koleji öğrencileri, İstanbul Teknik Üniversitesinin (İTÜ) akademik altyapısıyla yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor.

ETİKETLER : serhat özeren , özel okul , eğitim , kişiye özel eğitim

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkam Serhat Özeren, yabancı dil eğitiminin ve kariyer planlamalarının erken yaşta başlamasının önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Girişimcilik, disiplinler arası işbirliği ve bilimsel düşünce becerileri gelişmiş bireyler yetiştirerek, kültür, sanat ve sportif faaliyetlerle öğrencilerimizin ruhsal ve fiziksel gelişimlerini destekleyici eğitim programları oluşturuyoruz. Bilgiyi edinmenin yanında doğru kullanımı konusunda öğrencilerimizi bilinçlendireceğiz. Kariyer gelişimi yaşam boyu devam eder. Öğrencilerimizi kişilik özelliklerine ve yeteneklerine uygun projelere yönlendirerek yetkinliklerini artırmayı hedefliyoruz. İTÜ'nün akademik gücüyle çocuklarımıza yeni yetkinlikler kazandıracağız."