Akşam - Üstün Zekalı çocuklara ‘Doğa’l Seleksiyon

Bebeklerin yüzde 2-4’ü üstün potansiyelli olarak doğuyor. Bu çocuklar doğru eğitimi alamazsa, ‘kayıp’ ya da problemli bireyler olabiliyor. Doğa Koleji, bu çocukları bilim insanı yapmak üzere elini taşın altına koydu.

Sözcü - Doğa Öğrencilerinin Şampiyonluk Sevinci

TÜRKİYE Liseler Basketbol Şampiyonası Finalleri; 8 erkek, 8 kız takımın katılımıyla 27 Şubat-3 Mart tarihlerinde Samsun'da gerçekleşti.

Milliyet - Doğa Kolejine Yılın Projesi Ödülü

Doğa Koleji, teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri ile İDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019'da "Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici" kategorisinde yılın projesi ödülüne layık görüldü.

Milliyet - Doğa Projelerini Polonya

Doğa Koleji, t-MBA programını ve Codemath'i Polonya'da tanıttı. Kolej, projeleriyle eğitimde ihracata katkı yapmayı hedefliyor.

Posta - Doğa Koleji

Doğa Koleji, özellikle teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri modeliyle, IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019'da “Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici” kategorisinde Yılın Projesi ödülüne layık görüldü.

Milliyet - Doğa Öğrencileri 6 Projeyle Harvard

Doğa öğrencileri 6 projeyle Harvard'da Eğitimde yenilikçi yaklaşımlara ve Ar-Ge çalışmalarına önem veren Doğa Koleji, bilim ve teknoloji alanına katkıda bulunmak için birçok farklı proje yürütüyor.

DOĞA KOLEJİNDE BURSLU OKUMA FIRSATI

Türkiye çapında 124 kampüsünde 82 bin öğrencisi, 13 bin 500 çalışanıyla hizmet veren Doğa Koleji, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla binlerce öğrenciye burslu eğitim imkânı sunuyor.

Milliyet - Doğa Öğrencilerinden Mardin

Doğa Koleji Bahçeşehir 1 Kampüsü öğrencileri, Mardin'deki devlet okulu için ilgi ve yetenek geliştirme derslerinden biri olan Akıl Oyunları dersine ait eğitim setleri hazırladı.

Milliyet - Müge Öğretmen

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü'nün öğrencileri ve öğretmenleri, Erzurum'daki Pasinler İbrahim Hakkı ilköğretim Okulu için yardım kampanyası düzenledi.

Hürriyet - Öğrenciler Ata

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla öğrenci ve öğretmenler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Anıtkabir'de ziyaret etti.