BODRUM'DA BAŞARI RÜZGARI DOĞA’DAN ESECEK

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Doğa Koleji, Bodrum’da öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

ETİKETLER : doğa koleji bodrum , bodrum doğa , ali rıza lüle , bodrum kolej , özel okul , doğa koleji bodrum basın toplantısı

2018-2019 eğitim-öğretim yılında Bodrumlu öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturacak olan Doğa Koleji, Bodrum’da basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen  Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Doğa Kolejinin eğitimde fark yaratan konseptlerini, kaliteli eğitimin nasıl olması gerektiğini  ve Doğa Kolejinde neler yapıldığı ile ilgili bilgiler paylaşırken  Bodrum Doğa Koleji ile ilgili hedeflerini dile getirdi.

Lüle, toplantı sonrası Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Kocadon, Bodrum’a Doğa Koleji gibi bir eğitim markasının gelerek kaliteli eğitim imkanı sunacak olmasından çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kocadan "Bodrumlu öğrencilerin akademik başarıları Doğa Koleji ile birlikte artacaktır" dedi.

Türkiye’nin egˆitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, sundugˆu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle ögˆrencilerine, çalıs¸anlarına ve topluma degˆer katmaya devam ediyor. Yeni dönemde tüm Türkiye'deki büyümesini sürdüren Doğa Koleji Muğla Bodrum Kampüsü 2018-2019 eğitim döneminde öğrencileriyle buluşacak ve Bodrum başarı rüzgarı Doğa’dan esecek.

Doğa Koleji yeni dönemde açacağı kampüslerle sayısını 124’e çıkaracak. Türkiye’de kaliteli eğitim ile tanışmayan öğrenci bırakmamak için mücadele ve emek veren Doğa Koleji, Anadolu’yu İstanbul’dan ayırmıyor. İstanbul, Ankara gibi şehirlerde bulunan kampüslerinden, Anadolu’da bulunan okullarının,  kampüs fiziki ve eğitim şartları hususunda hiçbir farkı olmadığını dile getiren Lüle, her öğrenciye aynı titizlikle yaklaştıklarını dile getirdi. Bodrum rüzgarının Doğa’dan esecek. Bodrum Doğa Koleji kampüsünde anaokulundan liseye eğitim verildiğini söyledi.

Fen, Teknoloji ve Bilimle Ayrıcalıklı Lise Eğitimi

Bodrum kampüsünde yer alan Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlayacaklar. Öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip olacaklar ve üniversite eğitimlerini yurtdışında sürdürebilecekler. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerine, ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim imkanı sunuyor. Müfredatı özenle hazırlanan fen ve teknoloji liselerinde ileri derece robotik ve kodlama, temel mühendislik, elektrik-elektronik, genetik dersleri sunduğu ayrıcalıklardan bazıları... İnovatif bir eğitimi benimseyen Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde Anadolu lisesi ve Doğa Kolejinin lise MBA programı olan t-MBA müfredatı da devam ediyor.

Doğa’nın Eğitim’de Fark Yaratan Konseptleri, Tercih Sebepleri Arasındadır

Doğa Koleji kendine özgü geliştirdiği eğitim metotları ve fark yaratan konseptleri ile Bodrumlu  öğrencilerin akademik başarısını arttıracak. Lüle,  Bodrum kampüsünde dünyaya entegre bireyler yetiştireceklerini dile getirdi. Okullarda modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Lüle, “Ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Doğa Kolejinde öğrenciler, küçük yaşta aldıkları İngilizce eğitimi, lisede Doğa’ya özgü t-MBA modeli, kodlama ve  robotik dersleri ile geleceğin liderleri olarak yetişiyor. Akademik alandaki başarıları, Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri, yabancı dil eğitimi, 3S’i (sanat, spor, sosyal faaliyet), alanında başarılı akademik kadrosu, kendi eğitim materyallerini oluşturması gibi birçok özelliği Doğa Kolejinin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor.  Bodrumlu öğrencilerin Doğa’nın fark yaratan eğitim metotları ile geleceğe doğru bir şekilde hazırlanacağının altını çizen Lüle, Bodrum’da olmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.