DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İnşaatı tamamlanan Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluştu.

ETİKETLER : izmir buca koleji , buca özel okul , doğa koleji buca , izmir doğa koleji , buca doğa koleji , doğa koleji yeni kampüsler

Doğa Kolejinin ayrıcalıklı eğitimi 2018-2019 eğitim döneminde İzmir Buca'da!

İnşaatı devam eden  Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve fen&tek lisesinden oluşan toplam 40 derslik ve 800 öğrenci kapasitesine sahip. Ekoloji dersliği, satranç dersliği, dil dersliği, fen bilgisi laboratuvarı, teknoloji tasarım dersliği, müzik dersliği, bilişim teknoloji ve yazılım dersliği, görsel sanatlar dersliği, kütüphane, konferans salonu, kodlama derslikleri de kampüsün sunduğu ayrıcalıklardan bazıları.

İletişim bilgileri ve başvuru için tıklayınız...

Fen, Teknoloji ve Bilimle Ayrıcalıklı Lise Eğitimi

İzmir Buca kampüsünde yer alan Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlayacaklar. Öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip olacaklar ve üniversite eğitimlerini yurtdışında sürdürebilecekler.

Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerine, ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim imkanı sunuyor. Müfredatı özenle hazırlanan fen ve teknoloji liselerinde ileri derece robotik ve kodlama, temel mühendislik, elektrik-elektronik, genetik dersleri sunduğu ayrıcalıklardan bazıları... İnovatif bir eğitimi benimseyen Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde; Anadolu lisesi ve Doğa Kolejinin lise MBA programı olan t-MBA ve Proje temelli eğitim müfredatı da aynı anda devam ediyor.