24.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YÖNETİCİLERİ KOLTUKLARINI ÇOCUKLARA DEVRETTİ

Doğa Koleji Genel Müdürlüğü üst düzey yöneticileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuklarını çocuklara devretti.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Türker ve Doğa Koleji Ataşehir 1 Kampüs Müdürü Mualla Özsevindik makamlarında her kademeden öğrenciyle bir araya geldi.

Genel Müdür Ali Rıza Lüle’nin koltuğuna 7. sınıf öğrencisi Efe Karaaslan otururken, 7. sınıf öğrencisi Gizil Duru Kaplan Ataşehir-1 Kampüsü Ortaokul Müdür Yardımcısı Özcan Yılmaz’ın, 3. sınıf öğrencisi Afra Uz, Ataşehir-1 Kampüs Müdürü Mualla Özsevindik’in, 6. sınıf öğrencisi İsmet Oğuz Öngür, Ataşehir-1 Ortaokul Müdür Yardımcısı Merih Ertuğrul’un koltuğuna oturarak yönetimle ilgili soruları yanıtladı.

6. sınıf öğrencisi Zehra Ada İzgiman, İngilizce Öğretmeni Betül Keskin’in öğretmenlik görevini devralarak sınıfta ders anlattı. 11. sınıf öğrencisi Ege Çiftçi, Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Türker’in koltuğuna oturdu. Çiftçi, kurumsal kültürün sürdürülebilir olması için iletişim stratejilerinin önemine değindi.