DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜLERLE RÖPORTAJ YAPIYOR!

DOĞA OKULU ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜLERLE RÖPORTAJ YAPIYOR!

30.12.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜLERLE RÖPORTAJ YAPIYOR!

Doğa Okulu Türkçe Bölümü’nün Türkçe dersi kapsamında 4 yıldır gerçekleştirdiği “Ünlülerle Röportaj” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler, röportaj için ortaokul öğrencilerimizle buluşuyor.

Doğa Koleji öğrencilerinin sevdiği ve takip ettiği bir ünlüye merak ettiği sorularını yöneltebilmesi ve Türkçe dersinin temel kazanımlarından olan “konuşma” dil becerisini ileri düzeyde kullanması amacıyla yürütülen bu proje, Türkiye'deki Doğa Koleji'nin tüm ortaokul öğrencilerinin katılımıyla çığ gibi büyüyor. Öğrencilerin büyük bir heyecanla yaptıkları bu proje sayesinde öğrenciler beğeniyle takip ettikleri ünlülerle iletişime geçerek bir yandan bilgi sahibi olurken diğer yandan da özgüvenlerini artırıyor.

Proje kapsamında son olarak Sarıyer Doğa Okulu - Hülya Avşar, Bayrampaşa Doğa Okulu - Emre Kınay, Acıbadem Doğa Okulu - Halil Ergün, Kurtköy Doğa Okulu - Aslı Tohumcu, Bağcılar Doğa Okulu - Bennu Yıldırımlar, Avcılar Bilim Doğa Okulu - Ayla Algan, Bahçelievler Doğa Okulu - Fatih Portakal ve Çekmeköy Doğa Okulu Aydın -Boysan ile röportajlar gerçekleştirdi.

Öğrencilerimizin röportaj arşivini ve eklenecek yeni röportajları yıl boyunca Doğa TV’den takip etmek için tıklayınız...

Öğrencilerimizin ünlülerle röportaj heyecanlarına ortak olmak için gözünüz Doğa TV’ de olsun!