DOĞA KOLEJİ’NDEN 1. ULUSLARARASI DİJİTAL EĞİTİM ZİRVESİ

Doğa Okulu Anadolu Liseleri’nin özgün eğitim modeli t-MBA (MBA for teenagers) kapsamında bu sene ilki düzenlenecek Uluslararası Dijital Eğitim Zirvesi 17 Nisan 2014 tarihinde Doğa Acıbadem Bilim Okulu’nda gerçekleşecek.

ETİKETLER : Acıbadem Bilim Okulu , Dijital Eğitim Zirvesi , t-MBA , t-Mentors

Türkiye’deki en önemli uluslararası dijital eğitim organizasyonlarından biri olmayı amaçlayan zirvede açılış konuşması İngiltere’de tabletle eğitimi başarıyla uygulayan Hove Park School okul müdürü Niel McLeod tarafından yapılırken, zirveye bilişim ve eğitim dünyasından birçok önemli isim katılacak.

Eğitim dünyasına kattığı yeniliklerle proaktif bir yaklaşıma sahip Doğa Okulu dijital çözümler anlayışıyla t-MBA Eğitim Modeli çatısı altında yürüttüğü t-Mentors uygulamasıyla eğitimde değer yaratmaya devam ediyor. Dijital yenilikleri eğitimle birleştiren Doğa Koleji, Uluslararası Dijital Eğitim Zirvesi’nin ilkini Doğa Acıbadem Bilim Okulu’nda düzenliyor. 17 Nisan’da düzenlenecek olan ‘1. Uluslararası Dijital Eğitim Zirvesi’ Türkiye’nin ve dünyanın en büyük markaları, dünyaca tanınmış liderler, yurtdışından üniversiteler, Sivil Toplum Kuruluşları ve şirketlerin katılımıyla tam bir şenliğe dönüşüyor. Haftanın en önemli etkinliği olan 1. Uluslararası Dijital Eğitim Zirvesinin açılış konuşmasını yapacak olan Hove Park School okul müdürü Niel McLeod, İngiltere’deki okulunda başarıyla uyguladıkları tabletle eğitim sürecini Doğa öğrencileri, öğretmen ve velileri ile dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğretmen ve öğrencilerle paylaşacak. t-MBA öğrencileri tarafından gamification tekniğiyle geliştirilen t-MBA Digital yazılımının da tanıtılacağı zirvede ayrıca Doğa Okulu APD (Apple Profesyonel Gelişim uzmanı) öğretmen Sultan Akkoç ve Doğa Okulu t-Mentor öğrencisi Doğu Çetintaş gibi birçok önemli isim de konuşmacı olarak yer alacak.

Konuşmaların ardından t-Mentor öğrenciler, 8.sınıf öğrencilerine, velilere ve öğretmenlere için hazırladıkları ayrı ayrı workshoplarda eğitimde tablet kullanımının sağladığı kolaylık ve hızı uygulamalı olarak anlatacaklar. t-Mentors, t-MBA çatısı altında teknolojinin içinde var olan 9. ve 10. sınıf öğrencilerinden oluşan bir projedir.

Dijital Eğitim Zirvesi