DOĞA KOLEJİ‘NİN YENİ BAŞARISI YÜZMEDE!

Doğa Koleji, Antalya’da yapılan yüzme yarışlarından başarılarla döndü…

ETİKETLER : yüzme , Konyaaltı Doğa Okulu Küçük Erkek Yüzme Takımı , spor , başarı , yasin efe yöntem , yağız metin antalya

Konyaaltı Doğa Okulu Küçük Erkek Yüzme Takımımız serbest bayrak yarışında Antalya il üçüncüsü olurken, Antalya Doğa Okulu Küçük Erkek Yüzme Takımımız serbest bayrak yarışı ve karışık bayrak yarışı il birincisi oldu. Konyaaltı Doğa Okulu öğrencilerinden 50 m. serbest stilde Yasin Efe Yöntem ve 50 m. kurbağalama stilde Yağız Metin Antalya Şampiyonu oldular. Antalya Doğa Okulu öğrencilerinden Emre Kılıç; 100 m. ve 200 m. serbest stil il 1.'si, 100 m. sırtüstü stil il 1.'si, Mert Kılavuz; 50 m. sırtüstü stil il 1.'si, Efe Ekşi; 50 m. ve 100 m. kelebek stil il 1.'si, Kaan Hoştut; 100 m. kurbağalama stil il 1.'si, Cemre Su Yergök; 100 m. serbest stil il 1.'si, Yayla Ada De Chiara;100 m. serbest stil ve 100 m. sırtüstü stil il 2.'si oldu. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, Türkiye Şampiyonası’nda başarılar dileriz.