DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN'DA DOĞA KOLEJİ'NDE BULUŞUYOR

Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde, farklı ülkelerden gelen dünya çocuklarını ağırlayan Doğa Koleji, bu yıl da 14 farklı ülkeden gelecek olan 215 öğrenci ve 46 öğretmeni tam 7 gün boyunca en iyi şekilde ağırlayacak ve onlara unutulmaz bir çocuk bayramı coşkusu yaşatacak.

ETİKETLER : 23 nisan , Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı , dünya çocukları , çocuk şenliği , 23 nisan gösterileri

Türk eğitim sektöründe ilklere imza atan, kendine özgü, yenilikçi bir eğitim anlayışına sahip olan Doğa Koleji, her yıl olduğu gibi, bu yıl da geleneğini bozmayacak, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda yurtdışındaki farklı okullardan gelecek olan dünya çocuklarını ağırlayacak. Nijerya İspanya, Azerbaycan, Polonya, Hollanda, Portekiz, İtalya, Macaristan, Ukrayna, Hırvatistan, Almanya, Bulgaristan, Sırbistan, Romanya’dan gelecek çocuklar 18–26 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da birbirinden hareketli ve eğlenceli 7 gün geçirecekler.

Çeşitli ülkelerden Türkiye’ye gelecek olan öğrenci ve öğretmenler havaalanı ve otobüs terminallerinde Doğa Okulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından karşılanıp, Doğa Okulu öğrencilerinin evlerinde misafir edilecekler.

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”na evrensel sanat etkinlikleri ile katkıda bulunmak, kültürler arası gelişim ve değişime hizmet etmek amacı ile dünya çocukları dans, drama ve müzik gösterileri ile seyirci ile buluşacak. Müzik, drama ve dans, kültürel zenginlikleri yansıtacak ve dünya çocukları Doğa Okulu sahnelerinde sanatın evrensel coşkusunu yaşatacaklar.

İki Kıtayı Bağlayan Şehir : İstanbul’u Keşfetmek

18-26 Nisan tarihlerinde misafir öğrenciler tarihi ve kültürel değerleri görmenin yanı sıra, İstanbul Boğazında yat turuna çıkarak boğazın eşsiz güzelliğinin tadına varacaklar.

Dünya Çocuklarının 23 Nisan Bayram Kutlamasında 9. Yıl Buluşması

23 Nisan günü, tüm konuk öğrenciler bayram coşkusunu doyasıya yaşayacaklar. Doğa Okulu kampüslerinde festival tadında gerçekleştirilecek programda bütün ülkelerden gelen öğrenciler birbirinden güzel dans gösterilerini sunacaklar. Her dilden her renkten barış ve kardeşlik temalarıyla dolu müzik ve dans performanslarını alışveriş merkezlerinde de sunacak olan konuk öğrenciler hafızalarından silinmeyecek anılarla ülkelerine uğurlanacaklar.

Doğa Okulu’nda Dünya Çocuklarıyla 23 Nisan