İNOVASYON’UN LİDERLERİ “2014 İNOVASYON BULUŞMALARINDA” BİR ARAYA GELİYOR!

İNOVASYON’UN LİDERLERİ “İNOVASYON BULUŞMALARINDA” BİR ARAYA GELİYOR!

5.04.2014 | Doğa Koleji

İNOVASYON’UN LİDERLERİ “2014 İNOVASYON BULUŞMALARINDA” BİR ARAYA GELİYOR!

Türkiye’nin en büyük inovasyon ağı olan Açıkinovasyon öncülüğünde bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilecek olan “İnovasyon Buluşmaları” için geri sayım başladı.

Şirketler için “sürdürülebilir büyüme”yi sağlayan unsurlardan biri olan inovasyonun konuşulacağı dev zirvede, dünyaca ünlü inovasyon liderleri; inovasyonun karlılık, sürdürülebilirlik ve verimliliğe etkilerine dair ilham veren örnekleri paylaşacak. İnovasyonu, dünyaca ünlü inovasyon liderlerinin gözünden bir kez daha tanımlayacak. Fortune tarafından dünyanın en etkili 40 Ceo’sundan biri seçilen Cinnabon Başkanı Kate Cole, kısa sürede şirketi milyar dolarlık cirolara ulaştırmasının ardındaki sırları katılımcılarla paylaşacak.

Doğa Okulu CEO’su Uğur Gazanker’in de eğitimde inovasyonun önemini ve sürdürülebilirliğe olan etkilerini paylaşacağı zirve 28- 29 Nisan tarihleri arasında Point Otel’de gerçekleşecek.

Açıkinovasyon öncülüğünde gerçekleşecek 2’nci İnovasyon Buluşmaları, şirketler için stratejik bir öneme sahip olan "inovasyon"un, ilham veren fikirlerden değer yaratan sonuçlara uzanan bir organizasyon olduğunu ortaya koyacak. Global pazarda fark yaratma ve rekabet avantajı elde ederek sürdürülebilir büyüme yakalamanın ”olmazsa olmazı” olarak değerlendirilen “inovasyon”, 28- 29 Nisan tarihleri arasında Point Otel’de gerçekleşecek dev zirve ile dünyaca ünlü başarılı inovasyonların karlılık, büyüme ve verimliliğe etkileriyle yeniden değerlendirilecek.

Dünyada ve Türkiye’de hayata geçirdikleri benzersiz inovasyonlarla sektöre büyük değer katan inovasyon liderleri, kendi başarı hikayeleri üzerinden inovasyonun dinamiklerini katılımcılarla paylaşacak.

Türkiye’den başarılı inovasyon manzaraları

Dünyada örnek gösterilen başarı hikâyelerine ilham veren inovasyon liderleri aracılığıyla sektörlerin geleceğine yön verecek trendlerin belirleneceği İnovasyon Buluşmaları, bu yıl “Finans Dünyası, Eski Adetleri Yeni Köye Getirirse Ne Olur?”, “Perakendeciler inovasyonun çekim alanında neler keşfetti? ”, “İnovasyon Merkezleri, sürdürülebilir büyümeyi sağlayacak bir motor görevi üstelenmeyi, pazarın yeni taleplerine yanıt vermeyi başarabilecek mi?” sorularına cevap arayacak. Türkiye’nin tek inovasyon buluşması olan dev zirve, ulusal şirketlerin temsilcileri aracılığıyla da Türkiye’den başarılı inovasyon manzaraları sunacak. Zirveye konuşmacı olarak katılan Eczacıbaşı Holding İnovasyon Koordinatörü Ata Selçuk, Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, Doğa Okulu CEO’su Uğur Gazanker, Kuveyt Türk Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ruşen Ahmet Albayrak, BMGI Genel Müdürü Tevfik Durmuşoğlu gibi isimler inovasyonun, sürdürülebilirliğe olan etkilerini ortaya koyacak.

İnovasyon Buluşmaları 2014’te yer alacak konuşmacılar şöyle;

Kate Cole- Fortune 40 Yaş Altı Dünyanın En Etkili 40 Ceo’sundan Biri & Cinnabon Başkanı
Neil Jacobsohn- FutureWorld Uluslararası Global İş ve Teknoloji Think Tank Kuruluşu Kıdemli Ortağı
Dr. Steven D. Olson- RCB Üst Düzey Programlar İnovasyon Direktörü
Dr. Joann Halpern- New York Alman İnovasyon ve Araştırma Merkezi Direktörü
Tayfun Küçük – Odeabank Genel Müdür Yardımcısı
Tevfik Durmuşoğlu- BMGI Türkiye Genel Müdürü
Ata Selçuk- Eczacıbaşı Holding İnovasyon Kordinatörü
Uğur Gazanker- Doğa Okulu CEO
Halide Aydınlık- DuPont Türkiye Genel Müdür
Prof. Dr. Sevgin Eroğlu- Georgia State Üniversitesi
J. Mack Robinson- College Of Business Pazarlama Profesörü
Hakan Güldağ- Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni
Salih Turhanlar- Akılevi Genel Müdürü
Saadet Demircan- Pepsico Arge Direktörü
Dr. Ruşen Ahmet Albayrak- Kuveyt Türk Genel Müdür Yardımcısı
Şirin Elçi- Rekabet ve Kalkınma için İnovasyon Merkezi Başkanı
Necmi Erol- Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı

Açık İnovasyon

İNOVASYON’UN LİDERLERİ  “2014 İNOVASYON BULUŞMALARINDA” BİR ARAYA GELİYOR!