KULAĞINIZ RADYO DOĞA’DA OLSUN!

Okul radyomuz Radyo Doğa yayında. Ortaokul öğrencilerimizin yayına hazırladıkları radyo çekimlerini günlük olarak Doğa Tv’den dinleyebilirsiniz.

ETİKETLER : radyo doğa , doğa tv , radyo , yayın , türkçe bölümü , ortaokul

Türkçe Bölümü'nün önderliğinde hayata geçirilen Radyo Doğa, öğrencilerimizin dil ve konuşma becerilerini geliştirirken onlara sunuculuk yapma keyfini de yaşatıyor. Radyo Doğa yayını için kurumsal internet sitemizden derlenen en güncel haberler takip edilerek haber metinleri oluşturuluyor. Haber metinleri Türkçe öğretmenlerinin desteğiyle öğrencilerimiz tarafından teknik olarak yayına hazırlanıyor. Doğa’dan haberleri hazırlayan ve sunan öğrencilerimizin yayınları, tüm kampüslerimizde ve Doğa Tv’de günlük olarak canlı yayında dinlenebiliyor. Öğrencilerimiz İngilizce Bölümü ile işbirliği içinde çalışıyor. Yayına hazır Türkçe metinlerimiz İngilizce öğretmenlerimizin desteğiyle İngilizceye de çevriliyor. Böylelikle öğrencilerimiz hem İngilizce hem Türkçe yayın yapmayı deneyimliyorlar.

Radyo Doğa yayınına ulaşmak için tıklayınız.