ŞİMDİ ‘’KAMERA SENDE!’’

Doğa Okulları Türkçe Bölümü, öğrencilerin yazma ve konuşma dil becerileri geliştirecek disiplinlerarası bir proje olan “Kamera Sende”yi başlattı.

ETİKETLER : kamera sende , doğa tv , mertcan bakır , berkcan bakır , zülal tannur , golf , başarı , öykü kitabı , türkçe bölümü

Doğa TV stüdyolarında gerçekleşen çekimlere öğrenciler kendi yazdıkları metinlere Türkçe öğretmenlerinin desteğiyle hazırlanarak geliyor ve kamera karşısında başarı öykülerini en etkili biçimde anlatmayı deneyimliyorlar. Bu projeyle öğrencilerimiz konuşma dil becerilerini geliştirirken kamera önünde konuşarak özgüven kazanıyorlar. Kamera karşına geçen öğrencilerimiz, Türkçe dersinin kazanımlarından olan iletişim araçlarını etkin kullanmayı da öğreniyorlar.

Kamera Sende projesiyle ilgili ilk deneyimlerini yaşayan öğrencilerimizden olan Mertcan ve Berkcan Bakır kardeşler golf alanında dünya derecesi aldılar. Zülal Tannur adlı öğrencimiz ise görme engeli olmasına rağmen bir öykü kitabı yazdı. Doğa TV stüdyoları başarı öykülerini anlatmaları için kamera karşısına geçecek öğrencilerimizi bekliyor.

Öğrencilerimizin çalışmalarını izlemek için tıklayınız...