t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN İZMİR'E YARDIM ELİ

İzmir depreminin derin üzüntüsünü yaşarken t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri harekete geçti. Bölgede en çok ihtiyaç duyulan battaniye ve hijyen ürünlerinden oluşan 100 koli bugün İTÜ ETA Vakfı Torbalı Doğa Kolejinden yola çıkarttı.

ETİKETLER : izmir depremi , sosyal sorumluluk , torbalı doğa , t-mba liderlik akademisi , deprem yardımı

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile duyarlı ve vicdanlı bir nesil olarak yetişen t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri 30 Ekim tarihinde İzmir’de yaşanan üzücü depreme duyarsız kalmadı. Kısa sürede organize olan öğrencilerimiz ilçe belediyeler ile iletişime geçerek gerekli ihtiyaçları tespit etti. Ardından el broşürü hazırlayarak saha çalışması yapan duyarlı öğrencilerimiz İzmir esnafının desteği ile dükkan camlarına afişleri yapıştırdı. Sosyal medya hesaplarından duyuru yapan öğrencilerimize kısa sürede yardım yağdı. Hala devam eden yardım kampanyasının ilk kısmı olan 100 koli bugün yola çıkıyor.

Ülkesine karşı kendini sorumlu olan merhametli ve duyarlı öğrencilerimizi başlattıkları anlamlı yardım kampanyası için teşekkür ediyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.