t-MBA SUMMIT DUBAI

t-MBA Zirvesi sınırları aştı. Bu yıl t-MBA Zirvesini Dubai’de Britannica Dijital Eğitim işbirliği ile gerçekleştirdik.

ETİKETLER : t-MBA Summit , Dubai , t-MBA education , t-MBA Dijital , Britannica , t-MBA Zirvesi

Her sene İstanbul’daki t-MBA Zirvesi için binlerce öğrenci ve işletme liderini ağırlıyoruz. Bu sene ilk defa t-MBA Zirvesini Dubai’de Britannica Dijital Eğitim işbirliğiyle gerçekleştirdik. 15 Kasım 2014 Cumartesi günü Doğa Koleji'nin Jumeirah Beach Otel'de düzenlediği öğle yemeğinde konuklar muazzam Burj al Arab Oteli'nin manzarasının tadını çıkararak yemek yedi.

Zirvede eğitim liderleri, yatırımcılar, öğretmenler, kütüphaneciler, politikacılar ve işletme liderleri konuk edildi. Zirve, Doğa Okulu t-MBA öğrencilerinden Yavuz Başaran’ın açılış konuşması ile başladı.Başaran, seçkin dinleyici kitlesi karşısında Doğa Okullarının 70.000’den fazla öğrencisi adına konuşmasını yaptı. Başaran’ın dikkat çeken konuşmasından sonra Cedar Bridge’ın Umum Müdürü Ghandour,  “Orta Doğuda işletme inovasyonu, eğitimi nasıl değiştiriyor?” temasındaki konuşmasını gerçekleştirdi. Al Diyafah’tan gelen öğrenciler, t-MBA Dijital’le alakalı yaptıkları özel bir sunumla “t-MBA Dijital nedir?” sorusunu kısaca açıkladı. t-MBA Eğitim Modeli ve t-MBA öğrencilerinin maceralarından bahseden öğrenciler, t-MBA‘in hayatlarına olan yararlarından bahsettiler. Sunumun ardından Fanar Eğitim’in baş yöneticisi Stephan Cox “Teknolojiyi Başarılı Bir Şekilde Eğitime Entegre Etmek” konulu bir konuşma yaptı. Zirve, Britannica ve Doğa’nın konuşmacılara sunduğu hediyeler ve kapanış konuşmalarının yapılmasıyla son buldu.

t-MBA Dijital

t-MBA Dijital t-MBA’in (gençler için t-MBA) eğitim modelinden yola çıkarak oluşturuldu. İnternet üzerinden erişebilen sistem, kişiye özel spefikasyonlar ve öğrerencilerin kişiliklerine göre düzenlenmiştir. Sistem, Amerika’da da uygulanan Enneagram Kişilik Testi ile özelleştirilmiştir.

t-MBA Dijital’in parçası olmak bir çok avantak sağlar. Bu avantajları şöyle sıralayabiliriz: Diğer t-MBA mezunları ve öğrencileri ile iletişime geçebilme; isteğe bağlı olarak konuk ağırlama ve İstanbul’da, Dubai’de, Londra’da, ABD’de ve Finlandiya’da geziler düzenleme; t-MBA tarafından düzenlenmiş sosyal sorumluluk projelerine katılma; Pearson onaylı t-MBA diploması alma, K12 segmentinde lider marka olan Doğa Okulları ile iş ortaklılığı; Almanya, Finlandiya, Dubai, Rusya ve Hollanda’daki t-MBA Dijital kullanıcısı pek çok öğrenci t-MBA Dijital’in parçası olmaktan çok memnunlar.

Dubai’deki t-MBA Zirvesinden başka, Doğa Okulları uluslararası bir çok farklı projeler daha yapmayı planlıyor. Bu projeler arasında Finlandiya’daki t-MBA Zirvesi (11 Aralık 2014), BETT Fuarı Londra (21-24 Ocak 2015), Silikon Vadisi gezisi (22-30 Ocak 2015), SXSWedu ABD (9-12 Mart 2015) ve t-MBA Zirvesi (13-17 Nisan 2015) yer alıyor.