YENİ MECLİS BAŞKANLARI İLK VİZYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ!

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Meclis başkanları ilk vizyon toplantısını t-MBA Departman Yöneticisi Sibel Solak ile gerçekleştirdi.

ETİKETLER : t-MBA meclis başkanları , doğa liseleri meclis başkanları öğrenci meclisleri , sibel solak , lise sosyal sorumluluk , lise yönetimi

t-MBA Eğitiminin 10. yılında Meclis Başkanları, Doğa Okulları'nın ayrıcalıklı ve özgün eğitim felsefesinin başlangıç noktası olan Beykoz Kampüsü'nde, t-MBA Departman Yöneticisi Sibel Solak ve Öğrenci Meclisleri Başkanı Betül Erok ile kahvaltı organizasyonunda buluştu. Tüm meclis başkanlarının katıldığı organizasyon, tanışma ve söyleşi ile devam etti. Öğrenci Meclisleri Seçim sürecini, Meclis Başkanları ile birlikte değerlendiren Sibel Solak, öğrenci meclislerinin kazanımı hakkında öğrencilere bilgi verdi. Büyük bir heyecanla projelerini gerçekleştirmeye başlayan Meclis Başkanları, t-MBA Eğitim modelinin 10. yılında büyük başarılara imza atacaklarını belirti. Meclis Başkanları ile çekilen toplu fotoğraf töreni ardından organizasyon son buldu.