ZONGULDAK EREĞLİ KAMPÜSÜMÜZDEN AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI!

Yeni dönemde Doğa Koleji ailesine katılan Zonguldak Ereğli kampüsümüz öğrencilerinden Ceren Yazıcıoğlu, Aquamasters Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda kazandığı derecelerle bizleri gururlandırdı.

ETİKETLER : açık su yüze şampiyonası , ceren yazıcıoğlu , bodrum aquamasters , yüzme başarısı , doğa koleji başarı

27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenen Bodrum Aquamasters Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda yarışan Zonguldak Ereğli kampüsü lise öğrencimiz Ceren Yazıcıoğlu, 5K dayanıklılık yarı maratonu kategorisi genel klasmanında 4.'lük, 14-16 yaş genel klasmanda ise 3.'lük madalyası kazanarak büyük başarı kazandı. Yağışlı ve fırtınalı bir havada gerçekleşen yarışı tüm zorluklara rağmen bırakmayan ve dayanıklılık kelimesinin karşılığını veren öğrencimizi ve antrenörümüzü kutlar başarılarının devamını dileriz.