Doğa'yla Birlikte...
HALKALI KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Halkalı Kampüsü; öğrencilerine anaokulundan liseye kadar eğitim imkanı sunuyor. Kampüs, toplam 92 derslik ve 2.208 öğrenci kapasitesine sahiptir. Kampüsümüzde ayrıca kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, buz pateni pisti, 5.000 m2 bahçe alanı da bulunuyor.

Yabancı Dil Ağırlıklı Eğitim

Doğa Koleji yabancı dil ağırlıklı kampüslerinde uyguladığı benzersiz İngilizce programıyla, öğrencilere yalnızca dil bilgisel yetiler değil, iletişimsel beceriler de kazandırıyor. Uygulanan etkin yabancı dil eğitim, iletişim ve sosyal yeterlilik çerçevesinde şekillenirken yabancı dili iletişim odaklı platformlarda tecrübe eden öğrenciler, İngilizce olarak kendilerini akıcı ve anlaşılır bir şekilde ifade edebiliyor.

Doğa Koleji öğrencilerine, uluslararası standartlarda, İngilizce bilgilerini ve günlük dil kullanım becerilerini pekiştirmeyi hedefleyen konsept ders saatleri sunuluyor. English for Life - Yaşam için İngilizce, English for Socializing - Sosyalleşme için İngilizce, Everyday English Conversation - Günlük İngilizce Sohbetleri ve Steps to be a Global Citizen - Dünya Vatandaşı Olma Adımları kavramlarından oluşan programla öğrencilerimiz aynı zamanda yabancı dil bilgilerini kullanarak sosyal hayatlarında karşılaşabilecekleri durumlarla baş edebilmek, kendilerini ve ihtiyaçlarını rahatça ifade edebilmek, farklı ortamlara kolaylıkla uyum sağlayabilmek gibi dil öğrenim süreçlerini de deneyimliyorlar. Sınıf içinde interaktif ortamlarda yapılan dersler ve alıştırmalar, evdeyse sürekliliği sağlayan egzersizler, teknolojinin bütün olanakları kullanılarak öğrencilerin dili konuşma ve kullanma becerilerini artırıyor. Uygulanan kur sistemiyle her öğrencinin İngilizce seviyesi belirleniyor. Böylece her öğrenci seviyesine uygun sınıfta İngilizce eğitim alıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce Almanca