Doğa'yla Birlikte...
HATAY KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Koleji eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelleriyle 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nda Hatay'da öğrencileri ile buluştu. Hatay Kampüsü zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkânı tanıyor.

Hatay Kampüsü 12.784 metrekare kapalı alanı içerisinde başta düşler atölyesi (üç boyutlu laboratuvarı), ekoloji, drama, satranç, resim ve müzik sınıflarının yanı sıra kapalı spor salonu, yüzme havuzu, kütüphane, kantin, Doğa Store, idari ofisleri, çok amaçlı atölye, 654 öğrenci kapasiteli yemekhane ve 322 kişilik konferans salonunu barındırıyor. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim veren kampüs; fiber interneti, interaktif eğitim felsefesi, android alt yapısı, sınıf önü info ekranları ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 71 dersliği barındırıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce Almanca