Doğa'yla Birlikte...
ISPARTA KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Koleji eğitim kalitesi ve ayrıcalıklarıyla 2014-2015 eğitim- öğretim yılında Isparta’da öğrencileri ile buluştu. Isparta Kampüsü zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkanı tanıyor. Isparta Kampüsü 10.000 metrekare kapalı alanı içerisinde başta sanat sokağı, ekoloji, resim ve müzik sınıflarının yanında kapalı spor salonu, kapalı havuzu, çok amaçlı salon, kütüphane, kantin, Doğa Store, idari ofisleri, çok amaçlı atölye, 500 öğrenci kapasiteli yemekhane ve 300 kişilik konferans salonu barındırıyor.

Isparta Kampüsü başlangıçta anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde fiber internet, interaktif eğitim felsefesi, Android alt yapısı ve akıllı tahtaları ile donatılmış 51 dersliği barındırıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce Almanca