Doğa'yla Birlikte...
İZMİR BERGAMA 1 KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Kendine özgü eğitim modelleri ve ayrıcalıklı eğitim anlayışı ile 2013-2014 Eğitim- Öğretim döneminde Bergama’da ilkokul kademesindeki öğrencileri ile buluşan kampüs, 2014-2015 Eğitim- Öğretim yılında da anaokul ve ortaokul kampüsü ile kapılarını gençlere açtı. İzmir Bergama 1 Doğa Kampüsü açıldığı günden bu yana kullandığı zengin eğitim materyalleri ve teknolojinin tüm imkanlarından yararlanılarak donatılmış derslikleri ile öğrencilere akademik başarı getiriyor.

İzmir Bergama 1 Kampüsü, anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerindeki eğitimi ile Türkiye’nin en yenilikçi ve modern eğitim anlayışını Bergama ile buluşturmaya ve eğitimde fark yaratmaya devam ediyor.

Anaokulu Doğa ile iç içe, yaparak yaşayarak öğrenme imkanı yaratan alanları ile nitelikli bir eğitim sunuyor. Kodlama ve Robotik, Deneylerle Bilim Atölyesi, Ekoloji, Drama, Satranç, Resim ve Müzik Atölyeleri, Açık-Kapalı Spor Alanları ile zengin ve kalıcı öğrenme imkanı yaratıyor. İngilizce Aktif Dil Eğitimi Alanı olan Oxford Street'te İngilizce Dil Eğitimi, sınıf duvarlarının ve ders saatinin dışına çıkıyor.

İlkokul ve ortaokul binamız ise 14000 metrekare arazi içerisinde 11000 metrekare kapalı alana kurulu olup, 3D Amfisi, Fen Laboratuvarı, Robotik ve Kodlama Atölyesi , kütüphanesi, Sanat Sokağı, Çok Amaçlı Salonu, Müzik Atölyesi, Kapalı spor salonu, Buz Pisti, kapalı yüzme havuzu, binicilik alanı, Doğa Store, kantin, idari ofisler, 290 öğrenci kapasiteli yemekhanesi ve akıl oyunları, Mucit Atölyesi gibi eğitici derslikleri ile Çanakkale-İzmir yolu üzerinde, öğrencisine akademik sınıf atlatmaya devam ediyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce Almanca