Doğa'yla Birlikte...
İZMİR BORNOVA KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

2015 - 2016 Eğitim Yılı'nda öğrencileriyle buluşan Doğa Koleji İzmir Bornova Kampüsü, 4.365 m2'lik bir arsa üzerine yapılandırıldı. 48 derslikten oluşan kampüste; 174 m2'lik buz pisti, 320 kişilik konferans salonu, 270 m2 kapalı spor salonu, ekoloji, satranç, robotik ve lego atölyelerinin yanı sıra yabancı dil, fen, matematik ve akıl oyunları sınıfları bulunuyor. İzmir Bornova Kampüsü; öğrencilerine 2.622 m2'lik yeşil alanıyla öğrencileri dört duvar arasına hapsolmaktan kurtarırken akademik başarıyı bilim ve teknolojiyle destekleyerek öğretim hayatını daha keyifli hale getirmeyi amaçlıyor.Kampüs aynı zamanda tabletli eğitim, teknoloji tasarım dersliği, bilişim teknolojileri ve yazılım dersliği, yabancı dil dersliği gibi imkanlar da sunuyor.

Bilimle İç İçe Eğitim

Doğa Koleji kampüsleri öğrencilerin merak ve öğrenme arzusunu geliştirmeye ve zenginleştirmeye yönelik fiziksel ve akademik imkanları sunuyor.

Doğuştan bireylerde var olan merak ve öğrenme yetisi akademik çalışmaların yanında deneysel çalışmalarla desteklendiği Doğa Kampüsleri öğrencilerin bilimsel düşünme süreçlerinin de gelişmesini sağlar. Böylece çocuklar analitik düşünme yetilerini ilerleterek sentez yapma yeterliliklerini artırır.