Doğa'yla Birlikte...
İZMİR MAVİŞEHİR 3 KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

2015 - 2016 Eğitim Yılı'nda öğrencileriyle buluşan Doğa Koleji İzmir Mavişehir 3 Kampüsü, 5000 m2'lik bir arsa üzerine yapılandırıldı. 67 derslikten oluşan kampüste; 95 m2'lik buz pisti, 350 kişilik konferans salonu, 325 m2 kapalı spor salonu, ekoloji, satranç, robotik ve lego atölyelerinin yanı sıra yabancı dil, fen, matematik ve akıl oyunları sınıfları bulunuyor. İzmir Mavişehir 3 Kampüsü; öğrencilerine 3.383 m2'lik yeşil alanıyla öğrencileri dört duvar arasına hapsolmaktan kurtarırken akademik başarıyı bilim ve teknolojiyle destekleyerek öğretim hayatını daha keyifli hale getirmeyi amaçlıyor. Kampüs aynı zamanda tabletli eğitim, teknoloji tasarım dersliği, bilişim teknolojileri ve yazılım dersliği, yabancı dil dersliği gibi imkanlar da sunuyor.

Fen, Teknoloji ve Bilimle Ayrıcalıklı Lise Eğitimi

Mavişehir 3 kampüsünde yer alan Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlayacaklar. Öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip olacaklar ve üniversite eğitimlerini yurtdışında sürdürebilecekler. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerine, ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim imkanı sunuyor.

Müfredatı özenle hazırlanan fen ve teknoloji liselerinde ileri derece robotik ve kodlama, temel mühendislik, elektrik-elektronik, genetik dersleri sunduğu ayrıcalıklardan bazıları... İnovatif bir eğitimi benimseyen Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde; Anadolu lisesi ve Doğa Kolejinin lise MBA programı olan t-MBA müfredatı da aynı anda devam ediyor.

OKUL GALERİ