Doğa'yla Birlikte...
İZMİR TORBALI KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Türkiye’nin eğitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, sunduğu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer katmaya devam ediyor. Yeni dönemde tüm Türkiye'yedeki büyümesini sürdüren Doğa Koleji, İzmir Torbalı'da 2019-2020 döneminde öğrencileriyle buluşuyor. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olmak üzere eğitimin tüm kademelerinde hizmet veren Torbalı Kampüsü’nün 900 öğrenci kapasitesi bulunuyor. 8.500 metrekare kapalı alana sahip kampüs içerisinde 40 derslik yer alıyor.

Uluslararası standartlarda eğitim teknolojilerinden yararlanan Doğa Koleji İzmir Torbalı Kampüsü’nde lego education, 3D tasarım, yazılım-kodlama, müzik, ekoloji, satranç, drama sınıfları, Fizik, Kimya, Biyoloji laboratuvarları, 3D cep sineması, kurgu odası, kapalı yüzme havuzu, buz pisti, kapalı spor salonu, İngilizce uygulama sokağı ve Düşler Atölyesi; öğrencilerin günümüz teknolojilerinden yararlandıkları öğrenme ortamlarında eğitim alarak kendilerini geliştirmelerini sağlıyor. 3D sınıfı, okulda eğitimi verilen tüm derslerin teknolojiyle entegrasyonunu sağlıyor. Fizik, Kimya ve Biyoloji başta olmak üzere birçok ders, 3 boyutlu görüntü ve ses teknolojisiyle işleniyor.