18.10.2019 | Doğa Koleji

KOŞARAK ENGELLERİ KALDIRDIK

Acarkent Doğa Koleji öğrencileri 12 Ekim’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) işbirliğinde gerçekleşen Caddebostan gece koşusuna katıldı.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) bünyesinde faaliyet gösteren Omurilik Felçlileri Gençlik ve Spor Kulübü (OFSK), genel olarak başta omurilik felçlileri olmak üzere ortopedik engelli ve engelsiz üyelerini sportif etkinliklere yönelterek Türk sporuna katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Dernek bu amaçlara yönelik 6 etaplık bir koşu serisi düzenledi. Serinin 3 etabı gece, üç etabı ise sabah yapılacak koşulardan oluşmaktadır. Koşu öncesinde yaptırılan tabata workout, hitt workout, pilates ve zumba aktivitelerine katılmış olan Acarkent Doğa Koleji öğrencileri serinin diğer koşularına katılmak için sabırsızlıkla bekliyorlar.