Doğa'yla Birlikte...
GÖKTÜRK KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Koleji Göktürk Kampüsü; 2022 – 2023 eğitim-öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul ve lise kademelerinde eğitime başladı. Göktürk Kampüsü, ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle yeni bir çığır açan Doğa Kolejinin tüm ayrıcalıkları Kemerburgaz'a taşıyor.

09.30-16.05 saatleri arasında eğitim veren kampüste 7 tanesi liseye ait olmak üzere toplamda 25 derslik mevcuttur. 6500 metrekare alana sahip Kemerburgaz Kampüsü, açık kapalı oyun alanları, spor kompleksi, dijital kütüphane, çim futbol sahası, ekoloji dersliği, susuz tarım alanı, drone pisti, botanik bahçe, fen laboratuvarları, heykel, seramik, müzik atölyeleri, midilli alanı, İngilizce ve Türkçe trafik parkuru gibi sosyal ve akademik imkanlar sunuyor.

Kendini Türkiye çapında en başarılı okul olarak tescilleyen Doğa Koleji, öğretmen, öğrenci ve veli arasındaki ilişkiyi sağlam temeller üzerine kurarak, her yaştan ve her seviyeden öğrencinin gerek akademik gerekse sosyal ve kültürel anlamda en iyi şekilde yetişmesini sağlamaktadır. Öğrencilerini özgüvenleri yüksek, tüketen toplum içerisinde üretmeyi bilen, araştıran, sorgulayan ve çözüm getirebilen bireyler olarak yetişmesi için çalışan Göktürk Kampüsü anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim veriyor. Göktürk Kampüsü'nde 1. sınıftan itibaren İngilizce, 4.sınıftan itibaren ise 2. yabancı dil olarak Almanca zorunlu olarak veriliyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Anaokulu; İngilizce