Doğa'yla Birlikte...
KARTAL KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Botanik bahçesinden evcil hayvan barınaklarına, eğitim için gerekli çok sayıda tesis ve imkana sahip olan Kartal Kampüsü, 12 dönüm arazi içinde 10.000 m2'lik kapalı alana sahip. Kampüs 7500 m2'lik bahçe ve deniz manzaralı dört ayrı bloktan oluşan eğitim binaları ile doğanın eşsiz güzellikleri arasında eğitim hizmeti sunarak öğrencilerimize sağlam bir gelecek hazırlıyor.

2006 - 2007 Eğitim-Öğretim Yılı'nda eğitime başlayan Kartal Kampüsü, tüm sınıflarının akıllı tahta teknolojisine sahip olmasının yanı sıra bahçesindeki zengin faunasıyla da fark yaratıyor. 1100 öğrenciye eğitim olanağı sağlayan okulumuz anaokulundan liseye kadar öğrenci kabul ediyor. Anaokulumuz öğrencilerimizi "Çocuk Üniversitesi Anaokulları" başlığı altında bilimsel ve akademik bir içerikle öğrencilerimizi yetiştirirken, ilkokulda "Doğa Konseptli Eğitim Modeli", ortaokulda "SOES", lisede ise "t-MBA" ile özgüveni yüksek,geleceğe güvenle bakan bir "Doğa Nesli" yetiştiriyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce Almanca