Doğa'yla Birlikte...
KEMERBURGAZ KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kemerburgaz Kampüsü 2010 – 2011 eğitim-öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitime başladı. 2016-2017 eğitim yılında lise kademesinde de eğitim verecek olan Kemerburgaz Kampüsü, ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle yeni bir çığır açan İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin tüm ayrıcalıkları Kemerburgaz'a taşıyor.

Okulumuz; 3471 metrekarelik alanıyla geleceğin liderlerini yetiştirirken öğrencilerine pek çok sosyal imkan sunuyor. Kemerburgaz Kampüsü eğitim bazlı yapılanması, tecrübeli ve kaliteli eğitimcileri ile Türkiye’de ancak İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinde rastlayabileceğiniz, dünyadaki kaliteli okullar ile rekabet edebilecek, zengin eğitim materyalleri ve teknolojik eğitim ortamını öğrencilerine sunuyor.

Kendini Türkiye çapında en başarılı okul olarak tescilleyen İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, öğretmen, öğrenci ve veli arasındaki ilişkiyi sağlam temeller üzerine kurarak, her yaştan ve her seviyeden öğrencinin gerek akademik gerekse sosyal ve kültürel anlamda en iyi şekilde yetişmesini sağlamaktadır. Öğrencilerini özgüvenleri yüksek, tüketen toplum içerisinde üretmeyi bilen, araştıran, sorgulayan ve çözüm getirebilen bireyler olarak yetişmesi için çalışan Kemerburgaz Kampüsü anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim veriyor. Kemerburgaz Kampüsü'nde 1. sınıftan itibaren İngilizce, 3.sınıftan itibaren ise 2. yabancı dil olarak Almanca zorunlu olarak veriliyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce Almanca