Doğa'yla Birlikte...
KOCAELİ BAŞİSKELE KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Ayrıcalıklı eğitimi ve özgün konseptiyle 2015 - 2016 Eğitim Yılı'nda öğrencileriyle buluşan Doğa Koleji Kocaeli Başiskele Kampüsü, 8.310 m2'lik bir arsa üzerine yapılandırıldı. 65 derslikten oluşan kampüste; 100 m2'lik buz pisti, 405 kişilik konferans salonu, 500 m2 kapalı spor salonu, ekoloji, satranç, model uçak atölyelerinin yanı sıra yabancı dil, fen, matematik ve akıl oyunları sınıfları bulunuyor.

Kocaeli Başiskele Kampüsü; öğrencilerine sunduğu 5.230 m2'lik yeşil alanıyla öğrencileri dört duvar arasına hapsolmaktan kurtarırken akademik başarıyı bilim ve teknolojiyle destekleyerek öğretim hayatını daha keyifli hale getirmeyi amaçlıyor. Kampüs aynı zamanda tabletli eğitim, teknoloji tasarım dersliği, bilişim teknolojileri ve yazılım dersliği, robotik ve lego atölyesi, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine göre düzenlenmiş yabancı dil dersliği gibi imkanlar da sunuyor.

OKUL GALERİ