Kurumsal
Eğitimde Lider

MARKA DEĞERİ

Anaokulundan Üniversiteye Yepyeni Bir Eğitim Ekolü…

Eğitimde fark yaratan içerikleriyle 2002’den bu yana Türkiye’de eğitime yön vererek sektöründe lider kurum olmayı başaran Doğa Koleji, 20 yaşında. Türkiye’nin en köklü ve yenilikçi vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesini de bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu çatısı altında marka yolculuğuna devam eden Doğa Koleji, 20 yılda Türk eğitimine sayısız başarı, ödül ve fark dersleri kazandırdı. Doğa Koleji bugün yaşam boyu eğitim felsefesiyle öğrencilerine okul öncesinden üniversiteye kadar hayatlarında başarıyı yakalayacakları donanımı sunuyor.

Doğa Koleji, öğrencilerine temel eşitlik ilkesiyle Türkiye’nin dört bir yanında dünya standartlarında eğitim veriyor, eğitimde başarı ve kalite hedeflerini daima ileriye taşıyarak ülkemize, Cumhuriyetimize ve insanlığa değer katan nesiller yetiştiriyor.