Doğa'yla Birlikte...
LÜLEBURGAZ KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Koleji, eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelleriyle 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında Lüleburgaz'da öğrencileri ile buluştu. Lüleburgaz Kampüsü zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkânı tanıyor.

Lüleburgaz Kampüsü 8.800 metrekare kapalı alanı içerisinde, başta sanat sokağı olmak üzere, ekoloji, drama, satranç, resim ve müzik sınıflarının yanında kapalı spor salonu, kütüphane, laboratuvarlar, kafeterya, Doğa Store, idari ofisleri, çok amaçlı atölyeler, 380 öğrenci kapasiteli yemekhane ve 340 kişilik konferans salonunu barındırıyor. Lüleburgaz Kampüsü anaokulundan iitibaren ilkokul, ortaokul ve liseye kadar; fiber interneti, interaktif eğitim felsefesi, android alt yapısı, sınıf önü info ekranları ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 40 dersliği barındırıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce Almanca