Doğa'yla Birlikte...
MUĞLA BODRUM KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Türkiye’nin eğitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, sunduğu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer katmaya devam ediyor. Yeni dönemde tüm Türkiye'deki büyümesini sürdüren Doğa Koleji Muğla Bodrum Kampüsü 2018-2019 eğitim döneminde öğrencileriyle buluştu.

21.500 m2 kapalı alana yapılan Doğa Koleji Bodrum Kampüsünde , 4 adet okul öncesi eğitim dersliği, 14 adet ilkokul dersliği, 16 adet ortaokul dersliği, 16 adet lise dersliği ve 5 adet Fen ve Teknoloji lisesi dersliği olmak üzere toplam 55 derslik bulunuyor. Kampüste, 525,00 m2 ve 217,30 m2 alana ve 6,15 m yüksekliğe sahip iki adet spor salonu yer alıyor. 740 kişi oturum alanına sahip konferans salonu ile beraber, yarı olimpik yüzme havuzu ve buz pisti de bulunuyor.

Kampüs; Kimya Laboratuvarı, Fizik Laboratuvarı, Biyoloji-Genetik Laboratuvarı, Fen Laboratuvarı, İlkokul Müzik Dersliği, İlkokul Görsel Sanatlar Dersliği, Ortaokul Görsel Sanatlar Dersliği, Ortaokul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersliği, Ortaokul Teknoloji Ve Tasarım Dersliği, Kinekt Atölyesi 3D Atölyesi, Model Uçak atölyesine sahip. Bodrum Kampüsü Ekoloji Atölyesi, Matematik ve Akıl Oyunları Atölyesi, Lego Atölyesi ve Mühendislik Atölyesiyle ise Bodrum’un yeni mucitlerini Türkiye’ye tanıtmak amaçlıyor.

Fen, Teknoloji ve Bilimle Ayrıcalıklı Lise Eğitimi

Muğla Bodrum kampüsünde yer alan Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlayacaklar. Öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip olacaklar ve üniversite eğitimlerini yurtdışında sürdürebilecekler.

Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerine, ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim imkanı sunuyor. Müfredatı özenle hazırlanan fen ve teknoloji liselerinde ileri derece robotik ve kodlama, temel mühendislik, elektrik-elektronik, genetik dersleri sunduğu ayrıcalıklardan bazıları... İnovatif bir eğitimi benimseyen Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde Anadolu lisesi ve Doğa Kolejinin lise MBA programı olan t-MBA müfredatı da devam edecek.

OKUL GALERİ