Okul Öncesi
Türkiye'nin yarınları...

DOĞA ANAOKULLARI

Türkiye'nin yarınları Doğa Kolejinde yetişiyor!

Doğa Koleji Anaokulları'nda yetişen öğrenciler, edindikleri sağlam temel sayesinde başarıyı ömür boyu yaşıyorlar. Anaokullarımız öğrenme merakının yitirilmediği, üniversite eğitim anlayışının temel modüllerinin erken yaş eğitimine entegre edilmesiyle oluşturuldu. Araştırmaya dayalı, proje bazlı performans görevleri ile bir çocuğun neler yapabildiğinin görüldüğü bir eğitim modeli uyguluyoruz. Çocuğun çok yönlü gelişimini temel alarak fen bilimleri, matematik, düşünce yeteneği, sosyal bilimler ve performans modüllerinden oluşan bir program uygulanıyor. Öğrenme heyecanı ve merakı ömür boyu süren, öğrenmekten zevk alan, sorgulayabilen ve araştırabilen öğrenciler yetiştiriyoruz.

İletişim Odaklı İngilizce Eğitimi

Doğa Koleji tarafından hazırlanmış olan MEB onaylı uluslararası standartlardaki İngilizce öğretim programı; iletişimsel yeterliliği, 5 yetinin eş zamanlı gelişimini ve takibini baz alarak öğrencilerimize nitelikli, ayrıcalıklı, yenilikçi, güncel ve veli-öğretmen-öğrenci işbirliğine dayalı bir dil edinim yaşantısı sunar.

Okul öncesi 3 yaştan itibaren uygulanan yabancı dil eğitim programı, uluslararası müfredata uygun olup, öğrencilerimizin günlük etkinliklerin içinde yaşayarak öğrenmelerini hedefler. Öğrencilerimiz İngilizce dil bilgisi ve becerilerini kullanabilecekleri matematik ve fen bilgisi gibi farklı disiplinler ile ilişkilendirilen etkinliklere dahil olurlar. Böylelikle bu alanlarda temel oluşturan terminolojiye hakim olurken, Türk ve yabancı İngilizce öğretmenlerimizin eşliğinde sürdürülen aktif yabancı dil eğitimiyle de, anadilleri dışında başka bir dilin düşünce sistemini kavramalarını sağlayan yetileri erken çocukluk döneminde kazanmış olurlar.

Doğa Kolejinin ölçme-değerlendirme araçları öğrencilerimizin yaş özelliklerine uygun olarak 5 dil yetisine hitap eder. Ayrıca günlük çalışma programı ile öğrencilerimizin ev ortamındaki İngilizce kullanımlarını destekleyen kesintisiz İngilizce eğitimi imkânı sunar.