Okul Öncesi
Türkiye'nin yarınları...

İLETİŞİM STANDARTLARIMIZ

Veli Bilgilendirme Toplantısı

Anasınıfı Veli Bilgilendirme Toplantısı her yıl eğitim öğretim dönemi başlamadan önceki son cumartesi günü anaokuluna başlayacak olan tüm öğrencilerin anne ve babalarına okuldaki öğrenci sayısına bağlı olarak yaş grupları ayrı ayrı ve tüm öğrenci velilerine okulun konferans salonunda veya sunum yapılabilecek bir alanda uygulanır. Öğrenciler okula başlamadan önce velilerle eğitim ortamında bir araya gelerek aşağıda belirtilen başlıklar doğrultusunda bilgilendirilmeleri sağlanır.
  • Doğa Koleji Anaokulları Eğitim Felsefesi ve Vizyon Paylaşımı
  • Okul Yaşantısı ve Genel İşleyiş Prosedürlerinin Paylaşımı
  • Yönetim ve Eğitim Kadrosu ile Tanışma
  • Eğitim- Öğretim Süreçlerinin Veliye Aktarımı

Aylık Akademik Bilgi Mektupları

Aylık akademik bilgi mektupları Fronter Eğitim Portalı üzerinden veliler ile paylaşılır. Öğrencinin bir ay boyunca yaptığı çalışmalar hakkında veliler bilgi sahibi olur.

Günlük Bilgilendirme

Öğrencinin okuldaki günlük yaşantısı hakkında e-Doğa İletişim Portalı üzerinden yapılan bilgilendirmeleri içerir.

Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulları Günlük Rutin