Ortaokul
Türkiye'nin yarınları...

LGS'YE HAZIRLIK

Öğrencilerimize deneyimli akademik kadro tarafından hazırlanan pekiştirme kitapları, pratik defterler, yaprak testler, LGS denemeleri ve tekrar dönemi deneme setlerinin yanında dijital materyallerle de desteklenen zengin bir yayın içeriği sunuyoruz. Ölçme-değerlendirme kapsamında her hafta LGS denemesini deneyimleyen Doğa Koleji öğrencileri, bu deneyimleri sayesinde liseye geçiş sınavlarında istedikleri başarıyı yakalıyorlar. LGS hazırlık sürecinde de hem Rehberlik Bölümü hem de danışman öğretmenler tarafından çok yakından takip edilen öğrenciler, güçlü bir akademik altyapı ile liseye geçiş yapıyorlar. LGS hazırlık programımızla sadece sınavda ya da okulda değil, tüm yaşamında karşılaştığı problemlere çözüm bulabilen, araştıran, keşfeden ve bilgilerini yorumlayabilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Danışman öğretmenlik" modelimiz ve rehber öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizi hem akademik hem de sosyal-duygusal alanlarda takip ediyoruz. Doğa için başarı yalnızca öğrencilerimizin sınav sonuçları değil aynı zamanda sınav hazırlık sürecinde gösterdikleri azim, çalışma disiplini ve kararlılıktır.

Öğrencilerimiz, Türkiye geneli ölçme-değerlendirmesi olan Doğa Koleji LGS deneme sınavlarına her hafta düzenli olarak giriyor. Sınav çeşitliliğimiz var. Süreklilik, sınav başarısına giden yolda çokça tecrübe kazanmalarını sağlıyor.

Akademik programımızı "akademik gelişim, hedef belirleme, planlı çalışma, aile ile iş birliği, dikkat ve okuma becerisi ile zaman yönetimi becerisi" çerçevesinde planlıyoruz.