Doğa'yla Birlikte...
SAKARYA KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Sakarya Kampüsü, Özel Sakarya Eğitim Kurumları'nın Doğa Okulları'na katılmasıyla, 2009-2010 eğitim yılında Sakarya’ya "merhaba" dedi. 30 dönüm arazi üzerinde 10.200 m² kapalı alana sahip olan Sakarya Doğa tamamen doğayla iç içe bir ortamda, öğrencilerine yeteneklerini keşfetme olanağı sağlıyor. Binicilik tesislerinden hayvanat bahçesine, kapalı tenis kortundan açık ve kapalı spor salonuna kadar tamamen doğanın içinde bir eğitim kurumdan fazlasını sunuyor. Anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde eğitim fırsatı sunan Sakarya Kampüsü, modern araç-gereçlerle donattığı laboratuvar ve sınıflarında gerekli alt yapıyı öğrencilerine sağlıyor.

Sakarya Serdivan Doğa Anaokulu Eğitime Başladı!

Doğa Kolejinin ayrıcalıklı eğitimini yansıtan anaokulu kampüsünde; sağlıklı çocuklar atölyesi, düşler atölyesi, yazılım ve kodlama dersliği, robotik dersliği, yabancı dil dersliği, açık kütüphane, oyun merkezleri, satranç merkezi, aktivite alanları yer alıyor. 2017 – 2018 döneminde eğitime başlayan Doğa Koleji Serdivan Anaokulu; 3, 4 ve 5+ yaş grubu öğrencilere eğitim imkanı sunuyor. 1000m2 kapalı, 700m2 açık alana sahip olan anaokulu kampüsü 15 derslik, 1 çok amaçlı spor salonu, 80 kişilik yemekhane, 4 konsept derslik, tırmanma duvarı, ekoloji alanı, oyun parkı, kum havuzu barndırmaktadır.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca ( 4.Sınıf )
  • Ortaokul; İngilizce Almanca