Doğa'yla Birlikte...
SAKARYA SERDİVAN ANAOKULU

OKULUMUZ

Doğa Koleji Serdivan Anaokulu ayrıcalıklı eğitim sistemleri, uluslararası standartlardaki yabancı dil programları ve güçlü akademik kadrosu ile eğitime başladı. Doğa Kolejinin farkını yansıtan anaokulu kampüsünde; sağlıklı çocuklar atölyesi, düşler atölyesi, yazılım ve kodlama dersliği, robotik dersliği, yabancı dil dersliği, açık kütüphane, oyun merkezleri, satranç merkezi, aktivite alanları yer alacak. 2017 – 2018 döneminde eğitime başlayan Doğa Koleji Serdivan Anaokulu; 3+ yaş, 4+ yaş ve 5+ yaş grubu öğrencilere eğitim imkanı sunuyor.

1000m2 kapalı, 700m2 açık alana sahip olan anaokulu kampüsü 15 derslik, 1 çok amaçlı spor salonu, 80 kişilik yemekhane, 4 konsept derslik, tırmanma duvarı, ekoloji alanı, oyun parkı, kum havuzu barndırmaktadır.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce