Doğa'yla Birlikte...
SARIYER KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Koleji; Sarıyer'de 1999 yılında kurulan Özel Acarlar Koleji'ni 2005 - 2006 yılı itibarıyla bünyesine katarak kalitesi ve ayrıcalıklarını Sarıyer'e taşıdı. İstanbul'un en aktif ve çok yönlü okullarından biri olan Sarıyer Kampüsü, öğrencilerine ayrıcalıklı eğitimin farkını yaşatıyor. Sanat, müzik atölyelerinden modern spor salonlarına özel kulüp odalarına zengin bir alt yapıya sahip Sarıyer Anadolu Lisesi'nde öğrenciler, yaşayarak öğrenmenin tadını çıkarıyorlar.

Sarıyer Kampüsü, 15000 metrekare açık alanı, 8000 metrekare kapalı alanı, akıllı tahtalar ile donatılmış 25 sınıfın yanı sıra yine akıllı tahtalar, modern araçlar ile donatılmış fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları ile öğrencilerimize modern eğitimin gerektirdiği teknolojik altyapıyı sağlayarak eğitim vermektedir.

300 kişilik gerekli her türlü elektronik altyapıya sahip 2 konferans salonumuz öğrencilerimizin sanatsal ve sosyal faaliyetlerde her türlü gereksinimi karşılamaktadır. Kampüsümüzde bulunan toplam 1000 metrekare alana sahip açık ve kapalı spor salonları öğrencilerimizin fiziksel gelişimini sağlamak adına hizmet verirken öğrencilerimiz judo, atletizm, yüzme, futbol, basketbol gibi branşlarda eğitmenler nezaretinde çalışmalar yapmaktadır.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca ( 4.Sınıf )
  • Ortaokul; İngilizce- Almanca