Doğa'yla Birlikte...
ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Kolejinin çok yönlü eğitim anlayışını Üsküdar'a taşıyan Üsküdar Kampüsü; 2005 - 2006 Eğitim - Öğretim Yılı'nda İstanbul Amerikan Koleji'nin ailemize katılmasıyla eğitime başladı. Kampüs, geniş aktivite olanakları ve Doğa'nın ayrıcalıkları ile öğrencilerine eğitim veriyor.

13.024 metrekarelik alanıyla Üsküdar Kampüsü, havuzdan sinemaya kadar geniş bir yelpazede uzanan aktivite olanaklarına sahip. Basketbol, voleybol, hentbol, atletizm sporlarından judoya, sporun çeşitli dallarında ve beden eğitimi derslerinde öğrencilerimize hizmet veren, çeşitli dallarda turnuvalara ev sahipliği yapan kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, 175 kişilik konferans salonu, cep sineması ve botanik bahçesiyle Üsküdar Kampüsü öğrencilerine bir okuldan fazlasını sunuyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca ( 4.Sınıf )
  • Ortaokul; İngilizce Almanca