Doğa'yla Birlikte...
VAN KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Koleji Van Kampüsü olarak 2012 yılında Doğa Ailesi'ne katılarak eğitim- öğretim hayatına başladı. Kampüsümüz lokasyon olarak Van'ın en modern semti haline gelen İkinisan Caddesi üzerinde 5500m2 alan üzerine kurulmuş olup kentin ulaşımı en kolay bölgesinde yer alır.

Okulumuz modern binası, tek kişilik sıra ve dolaplara sahip en fazla 26 kişilik rahat ve konforlu sınıfları, özel resim, müzik ve satranç derslikleri, yabancı dil ve fen laboratuvarları, teknoloji ve tasarım atölyesi, ekoloji dersliği, teknolojik altyapısı yüksek sunum ve seminer odası, çok amaçlı salonu ve kütüphanesi, öğrencilerin yaz-kış dinlenebilecekleri geniş ve rahat kantin ve kafeteryası, temiz ve hijyenik koşullara uygun yemekhanesi, halı sahası ve en önemlisi yüksek kaliteli eğitim öğretim kadrosu ile Van halkına eğitim alanında hizmet veriyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca ( 4.Sınıf )
  • Ortaokul; İngilizce Almanca