DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

05.05.2020 | Doğa Koleji

DÜNYANIN EN ETKİN ALMANCA EĞİTİM PLATFORMU MINTICITY'DEN DOĞA'YA 2 ÖDÜL BİRDEN

2020 Minticity Online Almanca Eğitim Platformu Ödülleri sahiplerini buldu. “En Etkin ve Çok Yönlü Kullanan" okul kategorisinde, hem "Minticity Junior" hem de Minticity Teenage" kademesinde ödüllerinin sahibi olduk.

05.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MUCİTLERİ ABD’DE YARIŞACAK

FLL takımı Teach Lab, ortak kullanım alanlarındaki spor aletlerini özel gereksinimli bireylerin de kullanabileceği şekilde yeniden tasarladı. Türkiye finallerine kalan 42 robotik takımı arasından seçilen ekip, Türkiye’yi ABD’de temsil edecek.

16.03.2020 | Doğa Koleji

51.TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİLERİNDE BÜYÜK BAŞARI

Türkiye'nin dört bir yanından biyoloji, fizik, matematik, tarih, psikoloji ve değerler eğitimi alanlarında olmak üzere 19 TÜBİTAK Projemiz bölge sergilerini başarılı bir şekilde tamamladılar.

10.03.2020 | Doğa Koleji

WUSHU'DA 3 İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU

Florya Kampüsü öğrencimiz Mahlas Tuna Yılmaz, toplamda 3 İstanbul şampiyonluğu kazandı.

06.03.2020 | Doğa Koleji

PENTATLONDA BAŞARI!

Doğa Koleji öğrencileri her dalda şampiyon!

06.03.2020 | Doğa Koleji

OPTİMİST YELKEN YARIŞLARINDA MUĞLA ŞAMPİYONLUĞU

Bodrum Kampüsü öğrencimizden optimist yelken yarışlarında büyük başarı!

05.03.2020 | Doğa Koleji

KICK BOKS ŞAMPİYONU GİRESUN'DAN!

Doğa Koleji Giresun Kampüsü öğrencimizden büyük başarı!

03.03.2020 | Doğa Koleji

HEDEF TÜRKİYE ve DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Acıbadem Kampüsümüzün genç sporcuları Türkiye finallerine ve Dünya şampiyonluğuna yürüyor.

02.03.2020 | Doğa Koleji

FLL HEYECANI DEVAM EDİYOR

Öğrencilerimiz devam eden FIRST Lego League (FLL) yerel turnuvalarında bu hafta da ödüle doymadılar.

02.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ VEX ROBOTICS'TE FIRTINA GİBİ ESİYOR

Doğa Koleji öğrencileri VEX Robotics Competition'da iki takımla çeyrek finale çıktı.