DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

03.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇ KIZLARIMIZ VOLEYBOLDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

19 Yaş Altı Genç Kız Voleybol Milli Takımında oynayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü öğrencilerimiz Lila Şengün, Sude Naz Uzun, İlayda Uçak, Aleyna Göçmen ve Ege Melisa Bükmen, 2020 CEV U19 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda verdikleri kıyasıya mücadeleyle, Türkiye’ye 2. kez Avrupa Şampiyonluğu getirilmesinde önemli rol oynadılar.

01.07.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ ULUSLARARASI ANTARKTİKA KONFERANSI’NDA

Takım liderliğini Tuzla Kampüsü 11. Sınıf öğrencisi Berke Çiçek, takım danışmanlığını Fizik öğretmeni Selami Eraslan’ın üstlendiği okulumuz öğrencilerinin kurmuş olduğu Piri Reis Çevre ve Teknoloji Takımı (PiriÇET)’nın, yaptığı çalışmalar kapsamında SCAR Bilim Konferansı’na sunduğu bilimsel bildiri kabul aldı.

05.05.2020 | Doğa Koleji

DÜNYANIN EN ETKİN ALMANCA EĞİTİM PLATFORMU MINTICITY'DEN DOĞA'YA 2 ÖDÜL BİRDEN

2020 Minticity Online Almanca Eğitim Platformu Ödülleri sahiplerini buldu. “En Etkin ve Çok Yönlü Kullanan" okul kategorisinde, hem "Minticity Junior" hem de Minticity Teenage" kademesinde ödüllerinin sahibi olduk.

05.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MUCİTLERİ ABD’DE YARIŞACAK

FLL takımı Teach Lab, ortak kullanım alanlarındaki spor aletlerini özel gereksinimli bireylerin de kullanabileceği şekilde yeniden tasarladı. Türkiye finallerine kalan 42 robotik takımı arasından seçilen ekip, Türkiye’yi ABD’de temsil edecek.

16.03.2020 | Doğa Koleji

51.TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİLERİNDE BÜYÜK BAŞARI

Türkiye'nin dört bir yanından biyoloji, fizik, matematik, tarih, psikoloji ve değerler eğitimi alanlarında olmak üzere 19 TÜBİTAK Projemiz bölge sergilerini başarılı bir şekilde tamamladılar.

10.03.2020 | Doğa Koleji

WUSHU'DA 3 İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU

Florya Kampüsü öğrencimiz Mahlas Tuna Yılmaz, toplamda 3 İstanbul şampiyonluğu kazandı.

06.03.2020 | Doğa Koleji

PENTATLONDA BAŞARI!

Doğa Koleji öğrencileri her dalda şampiyon!

06.03.2020 | Doğa Koleji

OPTİMİST YELKEN YARIŞLARINDA MUĞLA ŞAMPİYONLUĞU

Bodrum Kampüsü öğrencimizden optimist yelken yarışlarında büyük başarı!

05.03.2020 | Doğa Koleji

KICK BOKS ŞAMPİYONU GİRESUN'DAN!

Doğa Koleji Giresun Kampüsü öğrencimizden büyük başarı!

03.03.2020 | Doğa Koleji

HEDEF TÜRKİYE ve DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Acıbadem Kampüsümüzün genç sporcuları Türkiye finallerine ve Dünya şampiyonluğuna yürüyor.