İTÜ ETA Vakfı - Doğa Koleji| Anaokulu|İlkokul|Ortaokul |Lise|Özel Okul |Fen ve Teknoloji Lisesi

Riders Arena

Acrome Robotics tarafından düzenlenen Riders Arena Online Robot Yarışması'nda 8 Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencimizle finale en çok katılım sağlayan okul olduk.

Mutlu Ebeveyn, Mutlu Çocuk

.Doğa Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümümüzden "Mutlu Ebeveyn" rehberi!

Bu Haftanın Oyunları

Her Güne Bir Oyun! Evden eğitim döneminde öğrencilerin aileleriyle keyifli vakit geçirebilmeleri için çeşitli oyunlar ve aktiviteler hazırlayarak velilerimizle paylaşıyoruz.

Velilerimizle Satranç Eğitimi

Sağlıklı bir gelecek ve mutlu yarınlar için “Evde Kal Türkiye” diyor, canlı derslerde velilerimizle online satranç dersleri düzenliyoruz.

YKS İçin Tavsiyeler

Rehberlik Koordinatörümüz Sibel İzgiman, YKS tarihlerinin yeniden belirlenmesinin ardından öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Digital Youth Summit

NCR Türkiye ve Büyüyen Pazarlar Başkan Yardımcısı Işıl Hasdemir'in katıldığı t-MBA Digital Youth Summit canlı yayınını izlemek için tıklayınız...