30.10.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 97. yılını evlerimizde hep beraber kutladık.

29.10.2020 | Doğa Koleji

DOGATECH RIDERS'TA GELECEĞİ SEN PROGRAMLA!

Programlama yeteneğini, robotlarla geleceğin dünyasına taşı! Programlama ve robotikte yeteneği olan herkesi, Acrome Robotics ile geliştirdiğimiz Python, robotik, matematik ve fizik içeriklerinden oluşan online kursumuz DogaTech Riders’a bekliyoruz!

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

İTÜ ETA Vakfı Başkanı ve Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı.

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN'DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı...

27.10.2020 | Doğa Koleji

CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVAMIZ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Geleneksel Doğa Koleji Satranç Turnuvası bu yıl 25 Ekim'de gerçekleşti. 3. sınıf öğrencilerimizin katıldığı geleneksel turnuvada Cumhuriyet kupası sahibini buldu.

26.10.2020 | Doğa Koleji

BU KIŞ DOĞAYI GİYDİRİYORUZ! HAYDİ DOĞA AİLESİ, ŞİMDİ HATAY İÇİN HAREKETE GEÇME ZAMANI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri OGEM-VAK iş birliği ile Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için “Bir Fidan Bin Nefes” projesini başlattı.

26.10.2020 | Doğa Koleji

“HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARA 15.000 ADET KİTAP

“Her Okul Bir Kütüphane” projesi kapsamında t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin Türkiye geneli başlattıkları kitap toplama kampanyası yine büyük başarıya imza attı. Toplanan 15.000 adet kitap Giresun’da yaşanan sel afetinde zarar gören okullara gönderiliyor.

21.10.2020 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ TÜM TÜRKİYE KAMPÜSLERİMİZİN t-MBA AKADEMİ LİDERLERİ İLE VİZYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile online olarak gerçekleştirdi.

21.10.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ CUMHURİYET TURNUVASI 25 EKİM'DE GERÇEKLEŞİYOR!

Geleneksel Doğa Koleji Satranç Turnuvası bu yıl 25 Ekim'de gerçekleşiyor. 3. sınıf öğrencilerimizin katılacağı geleneksel turnuvada Cumhuriyet kupası sahibini bulacak.

20.10.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ t-MBA İLE COVID-19’UN İŞ DÜNYASINA ETKİLERİNİ DEĞERLENDİRİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’ne özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının güncel konularını yakından takip ediyor. Öğrencilerimiz Covid-19’un iş dünyasına etkilerini Tekzen e-ticaret müdürü Celal Bal’a sordu.